Siirry sisältöön

Tutkimus instituutioihin kohdistuvasta luottamuksesta julkaistaan pian

E2 Tutkimuksen tekemä tutkimus luottamuksesta instituutioihin julkaistaan maanantaina 27.9.2021. Olemme olleet mukana tutkimushankkeessa yhdessä Kuntaliiton ja Sitran kanssa. Toimitusjohtajamme Suvi-Anne Siimes on keskustelemassa tutkimuksen julkaisutilaisuudessa.

E2 Tutkimuksen tutkimus ”Luottamusta ilmassa, mutta kuinka paljon? Tutkimus eri sukupolvien luottamuksesta yhteiskunnan instituutioihin” julkistetaan maanantaina 27.9. klo 12.30–14.00 verkko- ja livetilaisuudessa.

Tutkimus ja keskustelu keskittyvät seuraaviin kysymyksiin: Mitä nuoret ajattelevat hyvinvointiyhteiskunnasta? Luottavatko alle 30-vuotiaat instituutioihin samoin kuin vanhemmat ikäryhmät? Pidetäänkö instituutioita oikeudenmukaisina, entä ihmisten tarpeita vastaavina? Tarkastelussa tutkimushankkeessa ovat olleet perhe, kunta, kirkko, kansalaisjärjestöt, sosiaaliturva, eläkejärjestelmä, poliittinen päätöksenteko, media sekä tiede ja tutkimus.

Toimitusjohtajamme Suvi-Anne Siimes on tilaisuudessa keskustelijana. Muita keskustelijoita ovat toimittaja Robert Sundman, vanhempi neuvonantaja Jouni Backman Sitrasta, SYL:n puheenjohtaja Annika Nevanpää sekä toimittaja, viestijä Emilia Mäenmaa. Tilaisuuden juontaa MTV Uutisten yhteiskuntatoimituksen päällikkö, toimittaja Eeva Lehtimäki.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset E2 Tutkimuksen verkkosivuilla.

Lisätietoja Telan puolesta: