Siirry sisältöön

Tela.fi on uudistunut

Verkkosivustomme on saanut uuden ilmeen. Uudistuksen taustalla on ollut tarve selkeyttää sivuston rakennetta ja helpottaa tiedon löydettävyyttä.

– Sivustomme tarkoitus on tarjota kattavaa ja luotettavaa tietoa työeläkealan perusteista ja ajankohtaisista teemoista. Toivomme, että käyttäjät löytävät etsimänsä tiedon jatkossa aiempaa sujuvammin, kertoo verkkopäätoimittajamme Marjut Vanha-aho.

Uusi sivusto tuo myös aiempaa monipuolisemmin tarjolle ajankohtaissisällöt, kuten uutiset ja asiantuntijoidemme näkemykset.

– Pyrimme tarjoamaan kävijälle tietoa enemmänkin kuin mitä hän alun perin tuli etsimään, tuomalla sivujen yhteyteen tarjolle aiheeseen liittyvät ajankohtaissisällöt. Niistä kävijät toivottavasti löytävät mielenkiintoista luettavaa, Vanha-aho vinkkaa.

Tarjoamme sivustollamme edelleen myös laajan kattauksen työeläkesijoituksiin liittyviä tilastoja. Aiemmin syksyllä otimme käyttöön erillisen tilastotietokannan, joka tarjoaa sijoitusvaratietojen aiempaa monipuolisemman ja joustavamman käytön tiedoista kiinnostuneille.

Verkkosivu-uudistuksen teknisenä kumppanina on toiminut Poutapilvi ja uutena alustana on käyttöönotettu WordPress. Sivustolla käytetyt kuvituskuvat ovat pääosin kuvittaja Janni Valkealahden (Studio Janni Valkealahti) käsialaa.