Siirry sisältöön

Tervetuloa mukaan etsimään kestäviä ratkaisuja ikääntyvälle Suomelle

Järjestämme lokakuun lopulla 27.10 nuorille vaikuttajille suunnatun keskustelutilaisuuden, jossa pureudutaan ikääntyneen yhteiskunnan haasteisiin ja mahdollisuuksiin sekä tarkemmin eläketurvan näkymiin. Tilaisuudessa on mukana väestöpolitiikan, eläkejärjestelmän ja vaikuttamistyön asiantuntijoita. Tilaisuus on kaikkien aiheesta kiinnostuneiden seurattavissa livestriimin välityksellä.

Mistä kestäviä ratkaisuja ikääntyvälle Suomelle? -tilaisuudessa keskustellaan muun muassa siitä, miten väestöpolitiikkaa tulisi tehdä, ja kestääkö eläkejärjestelmä nyt ja tulevaisuudessa. Lisäksi tilaisuudessa käydään paneelikeskustelu, jossa etsitään ratkaisuja ikääntyneen yhteiskunnan haasteisiin. Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät tapahtumasivultamme:

Järjestämme tilaisuus on osa vaikuttamiseen erikoistuneen viestintätoimisto Eurofactsin luotsaamaa Arkadia 2023 -ohjelmaa, jossa olemme Telana mukana. Tuotamme ohjelmaan sisältöjä ja keskustelua erityisesti väestön ikääntymisen teemasta. Arkadia on keskustelufoorumi, jossa tulevaisuuden vaikuttajat ja eri alojen asiantuntijat kohtaavat.