Siirry sisältöön

Nimitys Telassa: Mikko Koskinen viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista vastaavaksi johtajaksi

Valtiotieteiden maisteri Mikko Koskinen (42) on nimitetty Työeläkevakuuttajat Telan viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista vastaavaksi johtajaksi. Nimitys vahvistaa Telan uuden, keväällä 2023 hyväksytyn strategian mukaisia rooleja eli edunvalvontaa, yhteistyön rakentamista ja ymmärryttämistä.

Koskinen tuo Telaan tuoretta yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja politiikan prosessien ymmärrystä sekä monipuolista vaativien hankkeiden johtamis- ja suunnittelukokemusta. Koskisella on aiemman työkokemuksensa kautta monipuolista ymmärrystä myös työmarkkinajärjestöjen toiminnasta sekä koulutuspolitiikasta.

Tällä hetkellä Koskinen työskentelee viestintätoimisto Tekir Oy:ssä vaikuttajaviestinnän johtavana konsulttina. Hänen tehtäviinsä on kuulunut muun muassa asiakkaiden neuvonta päätöksentekoon ja politiikkaan liittyen sekä suunnitelmallisen vaikuttamistyön tukeminen.

Koskinen on työskennellyt aiemmin muun muassa valtiosihteerinä, poliittisen valmistelun päällikkönä, ministerin erityisavustajana sekä eri tehtävissä työmarkkinajärjestöissä.

– Olen todella iloinen ja innostunut saadessani Mikon työparikseni ja kirittäjäkseni Telan uuden strategian toimeenpanossa ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen vahvistamisessa, sanoo Telan toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes.

– Suomalainen työeläkejärjestelmä on vahva ja kestävä. Tänään tehtävällä työllä varmistetaan, että näin on myös tulevaisuudessa. Edessä ovat edunvalvonnallisesti mielenkiintoiset vuodet ja odotan innolla, että pääsen aloittamaan työskentelyn Telassa, Mikko Koskinen toteaa.

Koskisen valinnasta päätti Telan hallitus syyskuun kokouksessaan. Koskinen aloittaa tehtävässään 9.10.2023.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes, etunimi.sukunimi@tela.fi, puh 0400 414 303

Tuleva johtaja Mikko Koskinen, puh 050 304 2007