Siirry sisältöön

Hyvää onnellisuuden päivää!

Tänään vietetään kansainvälistä onnellisuuden päivää, jonka tarkoituksena on keskittää ihmisten huomio onnellisuuden ja hyvinvoinnin tärkeyteen kansainvälisen kehityksen ja tavoitekeskeisten yhteiskuntien ytimessä. Viikko onkin hyvä aloittaa juhlistamalla onnellisuutta.

Meidät telalaiset saa hyvälle tuulelle kevään tulo ja auringon valo. Haluamme laittaa hyvän kiertämään, joten ota tästä matkaasi muutama ilonaihe uuteen viikkoon. Mikä saa sinut hymyilemään?

Minna Sirkka, Viestintäjohtaja

Auringonpaiste ja sininen taivas. Ihanat ystävät, joiden kanssa istua iltaa lämpiminä kesäöinä takapihalla ja puida maailman menoa. Keskisuomalaisten kuusimetsien tuoksu ja tuntu. Ihmisten hyväntahtoisuus ja hyvät teot toisiaan kohtaan. Vahvoiksi, fiksuiksi ja empaattisiksi naisiksi kasvavat omat tytöt. Kaikki kaunis ympärillä. Alvaro Soler.

Jenni Heino, Viestinnän suunnittelija

Tanssiminen ja kaikenlainen riehuminen jumppasalilla.

Suvi-Anne Siimes, Toimitusjohtaja

Minut tekee onnelliseksi puolisoni ihon lämpö ja kosketus. Elämäni jakaminen toisen ihmisen kanssa. Ulkomeri ja sen saaret. Kirjat, avarat tilat ja valon eri värit. Omien lasteni elämä ja olemassaolo. Hiljentyminen ja hiljaisuus. Lasten ja aivan erityisesti omien lastenlasteni äänet. Arjen teoissa asuva rakkaus. Unet ja unelmat. Kaikki maailman monimutkaiset asiat ja mahdollisuus oppia niistä. Kiitollisuus. Käsitys siitä, että kaikki olennainen on tässä ja nyt.

Seija Lehtonen, Matemaatikko

Onnellisuutta luovat puhdas lumi, raikas ilma ja luonnossa liikkuminen. Liikunnan riemut. Tykkään ajaa autoa ja kuunnella musiikkia. Talviuinti, jota olosuhteiden salliessa myös avantouinniksi kutsutaan ja sen jälkeinen rento olo villasukat jalassa uusia neuloen sekä uutisia katsellen.

Pirjo Sved, Assistentti

Minut tekee onnelliseksi valoisammat aamut ja illat, lähestyvä kevät, kesä ja toivottavasti tulevat lämpimämmät päivät. Onnellisuuttani lisää myös uusi koti.

Aija Laurila-Rantaniemi, Viestinnän asiantuntija (2012-2024)

Onnellisuus kumpuaa kiireettömästä aamusta tuoksuvan kahvin äärellä. Käsitöiden tuottamasta ilosta, kun näkee edistymisen ja omien kättensä jäljen. Läheiset, jotka tukevat läpi elämän. Ystävät ja kollegat, jotka tekevät arjesta mukavaa. Innostava musiikki, joka tempaa mukaansa. Hyväntahtoisuus, joka tuottaa merkityksellisyyttä maailmaan.

Kirsi Siltanen, Koulutuspäällikkö

Minut tekee onnelliseksi auringonpaiste, vesisade, Suomen ihanat vuodenajat ja Kaakkois-Suomen metsät. Maailman ihanin ja viisain Suomenlapinkoirani Rekku ja sen kanssa metsissä samoilu. Läheiset ihmiset ja ystävät. Musiikki, tanssi, positiivisuus, nauru, hyvä huumori ja hyväntahtoiset ihmiset.

Outi Aalto, Johtava lakiasiantuntija

Onnellisuus kumpuaa läheisistä, jotka välittävät ja ovat tarvittaessa tukena. Työ, jolla on merkitystä. Rauhallinen metsä tai liplattavat aallot ja kiireettömyys.

Mauri Kotamäki, Ekonomisti

Kevät. Lämpö. Mestareiden liigan finaalin läheisyys. YP-lehti. Perhe-elämä.

Kommentit

Vastaa


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Kirjoittaja

Aija Laurila-Rantaniemi

Viestinnän asiantuntija (2012-2024)