Siirry sisältöön

Vieläkö työeläkejärjestelmä kestää? Kenet pannaan vastuuseen tulevaisuuden eläkkeistä?

Työeläkejärjestelmän selusta on ollut turvattu vuosikymmenet. Nyt tupomiehet ovat kadonneet ja konkaripoliitikot luopuvat tehtävistään. Eläkepoliittinen keskustelu velloo epämääräisenä. Nuorisoporukoissa versoo radikaaleja itsenäisiä ajattelijoita. Ekonomistitkin ovat nuoria hipstereitä. Työeläkejärjestelmä on kuin vanha Helkama. Se toimii ja kulkee vakaasti eteenpäin, mutta moni epäilee, että saattaahan se levitä tienposkeen koska tahansa.

Mitä näkemyksiä tämä herättää pelipaikoilla? Vastuulliset kertokoot.

Mustreadin Heikki Pursiaisen, tuon suustaan räväkän strategi-ekonomistin roastiin astuvat:

  • Mökkeilyä ja vanhaa traktoria harrastava, Naantalista maailmankartalle singahtanut palkansaajakentällä pyörivä SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta
  • Kukkaron pohjalla 44 miljardin omaisuutta pyörittävä, eläkealalle siirtynyt pankkimies, Varman varatoimitusjohtaja Reima Rytsölä
  • Maailman menoa luotaava ajattelija ja työeläkejärjestelmän kulmakivien vankkumaton puolustaja, toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes Telasta.

Mikä? Eläke-roast by Tela & Mustread

Missä? G Livelab, Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki

Milloin? 15.5.2019 klo 14:00 – 16:00

Roastin juontaa päätoimittaja Anne Moilanen, yhteiskunnallisiin asioihin intohimoisesti suhtautuva journalisti Mustreadista. Äänessä ovat myös johtaja politiikan asiantuntija Erkka Railo Mustreadista ja toimituspäällikkö Marjo Ollikainen Talouselämästä.

Kuumottaako? Ilmoittaudu tilaisuuteen jo nyt tai viimeistään 10.5.!

Mikä on roast?

Roast on viihteellinen, yleisölle suunnattu esitystapahtuma, jossa asiaan vihkiytynyt kuittailija esittää lähtökohtaisesti hyväntahtoista verbaalikiusaa ennalta asetetuille kohteille. Roast on yksi ilmaisutapa muiden joukossa, siinä missä alustus, koulutus, konsertti tai stand up.

(Lähde, vapaasti mukaillen: komiikkateollisuus.fi)