Siirry sisältöön

Loppukevään alueelliset työeläkekoulut on peruttu

Olemme peruneet aiemmin ilmoitettujen Hämeenlinnan (18.3) ja Kuopion (25.3) työeläkekoulujen lisäksi myös Joensuun tilaisuuden (1.4). Päätös perumisesta tehtiin vallitsevan koronaviruksen leviämistilanteen sekä Suomen hallituksen tekemien päätösten vuoksi. Tilaisuuksiin ilmoittautuneille on lähetetty tieto peruutuksista.

Koulutusten kaikki materiaalit ovat saatavilla Alueelliset työeläkekoulut -sivuiltamme. Luentomateriaalit löytyvät sekä Aineisto-kohdasta että sivun oikeasta reunasta.

Työeläkeaiheisiin voi tutustua helposti myös eläkeinfokirjeemme kautta. Sivuiltamme voi lukea infokirjeessä aiemmin julkaistuja artikkeleja eläkeinfokirjeiden arkistosta, ja kirjeen voi myös tilata suoraan omaan sähköpostiinsa. Eläkeinfokirje ilmestyy neljästi vuodessa, ja se kokoaa perustietoa niin työeläkkeestä kuin työeläkejärjestelmästäkin. Kirje on suunnattu kaikille eläketietoudesta kiinnostuneille ja erityisesti ammattiliittojen aktiiveille.