Siirry sisältöön

Yrittäjien eläketurva -seminaarit Tampereella ja Turussa – sekä samanaikaisesti verkossa

Järjestämme yhteistyössä Suomen Yrittäjien Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen aluejärjestöjen kanssa kaksi yrittäjien eläketurvaan keskittyvää seminaaria lokakuun alussa. Seminaarit järjestetään Tampereella 1.10. ja Turussa 8.10.

Lisäksi samanaikaisesti molempien livetilaisuuksien aikaan seminaaria on mahdollista seurata myös webinaarina, jolloin osallistuminen tapahtuu helposti vaikka omalta kotisohvalta käsin!

Seminaareissa käydään läpi muun muassa yrittäjien eläkevakuutuksen (YEL) hyötyjä yrittäjälle, eläkkeen kertymistä ja YEL-vakuutuksen hintaa, alivakuuttamista sekä YEL-vakuutuksen uudistamistarpeita. Puheenvuoroista vastaavat Yrittäjien paikallisyhdistysten toimitusjohtajat sekä Eläketurvakeskuksen, työeläkeyhtiöiden ja Suomen Yrittäjien asiantuntijat.

Tarkemmat ohjelmat ja ilmoittautumisohjeet löytyvät sivuiltamme: