Siirry sisältöön

Nimityksiä Telassa

Organisaatiossamme on tehty seuraavat nimitykset, jotka astuvat voimaan 1.1.2021 alkaen.

Valtiotieteiden maisteri Jenni Heino on nimitetty viestintäpäälliköksi. Heino on työskennellyt meillä viestinnän suunnittelijana vuodesta 2016 lähtien.

Filosofian maisteri Aija Laurila on nimitetty viestinnän asiantuntijaksi. Laurila on työskennellyt meillä viestinnän suunnittelijana vuodesta 2012 lähtien.

Valtiotieteiden maisteri Janne Pelkonen on nimitetty yhteiskuntavaikuttamisen päälliköksi. Pelkonen on työskennellyt meillä ensin tiedottajana vuodesta 2008 ja sittemmin erityisasiantuntijana vuodesta 2012 lähtien.

Nimikemuutosten taustalla on toimintojemme uudelleenjärjestely ja painopisteiden terävöittäminen uudella strategiakaudella, joka on alkanut kuluvana vuonna. Lisäksi muutosten tavoitteena on vahvistaa viestintäämme ja yhteiskunnallista vaikuttamistamme sekä niiden koordinointia ja yhteistyötä.