Siirry sisältöön

Pitääkö olla huolissaan? Webinaari tarkastelee nuorten asemaa eläkejärjestelmässä – ilmoittaudu mukaan!

Mihin periaatteisiin työeläkejärjestelmä perustuu? Miten eläkkeet rahoitetaan? Miten käy nuorten eläkkeiden? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaamme nuorille suunnatussa webinaarissamme, jossa perehdytään työeläkkeiden perusasioihin.

Nuorten työeläkekoulu 2021 mainosbanneri.

Järjestämme Pitääkö olla huolissaan – nuorten asema eläkejärjestelmässä? -webinaarin tiistaina 16.2.2021 klo 17 alkaen. Tilaisuudessa ovat puhumassa edunvalvontajohtajamme Nikolas Elomaa, yhteiskuntavaikuttamisen päällikkömme Janne Pelkonen sekä analyytikkomme Kimmo Koivurinne. Webinaari on tarkoitettu erityisesti nuoriso- ja opiskelijajärjestöjen päättäjille ja aktiiveille sekä työmarkkinajärjestöjen nuoriso- ja opiskelija-asiamiehille.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma on luettavissa Nuorten työeläkekoulu-sivultamme, ja ilmoittautuminen mukaan onnistuu Lyytin avulla. Tervetuloa langoille!