Siirry sisältöön

Uusi tutkimushanke selvittää nuorten näkemyksiä osallistavalla otteella

Olemme mukana E2 Tutkimuksen uudessa tutkimushankkeessa, joka selvittää nuorten näkemyksiä elämästä ja yhteiskunnasta. Tuloksia voidaan odottaa alkukesästä 2022.

Mistä nuorten hyvä elämä muodostuu? Mikä antaa voimaa, mikä huolestuttaa? Mihin nuoret kiinnittyvät? Millainen on nuorten mielestä Suomen seuraava iso tarina? Näihin kysymyksiin etsitään vastauksia poikkeuksellisessa tutkimushankkeessa, jossa nuoret itse ovat mukana tekemässä tutkimusta.

”Tutkimuksen toteutustapa on poikkeuksellinen. Hankkeeseen palkataan nuoria tekemään tutkimusta tutkijoiden rinnalla”, kerrotaan E2:n starttitiedotteessa. Tutkimuksen kohderyhmänä ovat 20–29-vuotiaat.

Olemme mukana hankkeessa osana laajaa kumppanijoukkoa. Tuloksia saadaan vuoden päästä toukokuussa.