Siirry sisältöön

Tuleva webinaarimme pohtii nuorten asemaa eläkejärjestelmässä – ilmoittaudu mukaan!

Miten työeläkejärjestelmään liittyvät päätökset tehdään? Onko eläkejärjestelmä oikeudenmukainen kaikille sukupolville? Riittävätkö rahat myös nuorempien ikäluokkien eläkkeisiin? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaamme nuorille päättäjille ja vaikuttajille suunnatussa webinaarissamme, jossa perehdytään työeläkejärjestelmän perusasioihin.

Nuorten työeläkekoulu -mainoskuva.

Järjestämme webinaarin torstaina 3.2.2022 klo 12–14. Tilaisuudessa ovat puhumassa yhteiskuntavaikuttamisen päällikkömme Janne Pelkonen, yhteiskuntavaikuttamisen asiantuntijamme Turkka Sinisalo, analyytikkomme Kimmo Koivurinne sekä Työeläkeyhtiö Elon yhteiskuntasuhdejohtaja Katja Veirto.

Webinaari on tarkoitettu erityisesti nuoriso- ja opiskelijajärjestöjen päättäjille ja aktiiveille sekä työmarkkinajärjestöjen nuoriso- ja opiskelija-asiamiehille.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma on luettavissa Nuorten työeläkekoulu -sivultamme, ja ilmoittautuminen mukaan onnistuu Lyytin avulla. Tervetuloa langoille!