Siirry sisältöön

Tilinpäätöstietojen julkaisu vuodelta 2021 käynnistynyt

Työeläkevakuuttajat ovat alkaneet julkistaa tilinpäätöstietojaan vuodelta 2021. Julkaistujen tietojen pohjalta olemme aloittaneet myös omilla sivuillamme olevien, työeläkevakuuttajien sijoitusjakauma- ja tuottotietoja kuvaavien taulukoiden päivittämisen.

Täydennämme taulukoita sitä mukaa, kun työeläkevakuuttajat julkaisevat omia tietojaan. Taulukoihin tulee sisältymään kuuden suurimman työeläkesijoittajan tiedot: neljän työeläkeyhtiön, Kevan ja Valtion eläkerahaston.

Olemme päivittäneet myös sivuillamme olevan jäsentemme tulosjulkistusten kalenterin vuodelle 2022. Kalenterista löytyvät tiedossa olevat ajankohdat kunkin toimijan tulostietojen julkaisuajankohdista kuluvana vuonna. Päivitämme kalenteria sitä mukaa, kun ajankohdat tarkentuvat.

Tarkemmat tilinpäätöstiedot löytyvät kunkin työeläkevakuuttajan omilta verkkosivuilta.