Siirry sisältöön

Jouko Pölönen jatkaa Telan hallituksen puheenjohtajana

Työeläkevakuuttajat Telan hallituksen puheenjohtajaksi valittiin tänään toimitusjohtaja Jouko Pölönen Keskinäisestä Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisesta. Valinnan teki yhdistyksen vuosikokous. Pölönen jatkaa puheenjohtajana* toista vuotta.

Vuosikokous valitsi Telan hallitukselle myös varapuheenjohtajat ja muut hallituksen jäsenet.

Hallituksen ensimmäisenä varapuheenjohtajana jatkaa toimitusjohtaja Risto Murto Keskinäisestä Työeläkevakuutusyhtiö Varmasta. Toiseksi varapuheenjohtajaksi ja samalla uudeksi hallituksen jäseneksi valittiin toimitusjohtaja Jaakko Kiander Kevasta. Kolmantena varapuheenjohtajana jatkaa toimitusjohtaja Pasi Strömberg Eläkekassa Versosta.

Hallitukseen valittiin uutena jäsenenä Kianderin ohella myös tuleva toimitusjohtaja Carl Haglund Veritas Eläkevakuutuksesta.

Muutoin hallituksen erovuorossa olleet jäsenet valittiin tehtäviinsä uudelleen.

Telan hallituksen jäseniä jatkavat näin ollen pääjohtaja Outi Antila Kelasta, toimitusjohtaja Päivi Huotari Maatalousyrittäjien eläkelaitos Melasta, toimitusjohtaja Carl Pettersson Keskinäisestä Työeläkevakuutusyhtiö Elosta, toimitusjohtaja Jari Puhakka Merimieseläkekassasta ja toimitusjohtaja Timo Toropainen Eläkesäätiöyhdistyksestä.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja
etunimi.sukunimi@tela.fi
0400 414 303

* Tekstiä korjattu 7.4.2022 nimikkeen osalta.