Siirry sisältöön

Muutoksia Telan organisaatiossa

Organisaatiomme uudistui lokakuun alusta lukien. Toimimme jatkossa kolmen kotipesän - viestintä ja yhteiskuntasuhteet, analyysitoiminnot sekä toimitusjohtajan esikunta - puitteissa.

Viestintä ja yhteiskuntasuhteet -tiimimme vastaa Telan viestinnästä, yhteiskuntavaikuttamisesta sekä koulutustoiminnasta. Tiimin toiminnasta vastaa viestintä- ja HR-johtaja Minna Sirkka.

Analyysitoimintojen vastuulla ovat muun muassa työeläkevarojen sijoitustoiminnan tilastointiin liittyvät tehtävät, laskuperuste- ja vakavaraisuusasiat sekä alan it-edunvalvonta. Tiimin vetäjänä toimii johtaja Jari Sokka.

Toimitusjohtajan esikunta vastaa Telan kannanmuodostuksesta ja lainsäädäntöön vaikuttamisesta. Tiimiin on parhaillaan käynnissä kahden uuden henkilön, lakiasiainpäällikön ja pääekonomistin rekrytointi. Tiimin toiminnasta vastaa toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes.

Uudistamme myös strategiamme kuluvan syksyn ja alkuvuoden 2023 aikana. Uudistuksen keskiössä tulee olemaan Telan vaikuttavuuden ja näkyvyyden vahvistaminen.

Lisätietoja: