Siirry sisältöön

Nuorille päättäjille ja vaikuttajille suunnattu työeläkekoulumme tulee taas – ilmoittaudu mukaan!

Nuorten asema työeläkejärjestelmässä on kattoteemana nuorten työeläkekoulu -webinaarissamme, jonka järjestämme tulevana ystävänpäivänä. Onko eläkejärjestelmä oikeudenmukainen kaikille sukupolville? Riittävätkö rahat, myös nuorempien ikäluokkien eläkkeisiin? Entä miten vastuullisuus huomioidaan työeläkevarojen sijoittamisessa? Vastaamme webinaarissa muun muassa näihin kysymyksiin.

Nuorten työeläkekoulu -webinaari järjestetään 14.2.2023 kello 13-15.

Webinaarissa ovat puhumassa yhteiskuntavaikuttamisen päällikkömme Janne Pelkonen, yhteiskuntavaikuttamisen asiantuntijamme Turkka Sinisalo sekä analyytikkomme Kimmo Koivurinne. Webinaari on tarkoitettu erityisesti nuoriso- ja opiskelijajärjestöjen päättäjille ja aktiiveille sekä työmarkkinajärjestöjen nuoriso- ja opiskelija-asiamiehille.

Nuorten työeläkekoulu on jo pitkään ollut osa koulutustoimintaamme, ja se on aikaisempina vuosina saanut osallistujilta kiitosta niin asiantuntevista puheenvuoroista kuin mielenkiintoisen tiedon tarjoamisesta.

Webinaarin tarkempi ohjelma on luettavissa tapahtumasivultamme, josta löytyy myös ilmoittautumisohjeet. Tervetuloa mukaan!