Siirry sisältöön

Nuorille päättäjille ja vaikuttajille suunnattu työeläkekoulu siirtyy maaliskuulle

Joudumme valitettavasti siirtämään huomista nuorten työeläkekoulua toiseen ajankohtaan. Webinaari järjestetään torstaina 16.3. alkuperäisellä ohjelmalla. Ilmoittautumisaikaa on siis vielä hyvin jäljellä!

Nuorten työeläkekoulu 16. maaliskuuta kello 13 alkaen.

Webinaarin kattoteemana on nuorten asema työeläkejärjestelmässä. Onko eläkejärjestelmä oikeudenmukainen kaikille sukupolville? Riittävätkö rahat, myös nuorempien ikäluokkien eläkkeisiin? Entä miten vastuullisuus huomioidaan työeläkevarojen sijoittamisessa? Vastaamme webinaarissa muun muassa näihin kysymyksiin.

Webinaarissa ovat puhumassa yhteiskuntavaikuttamisen päällikkömme Janne Pelkonen, yhteiskuntavaikuttamisen asiantuntijamme Turkka Sinisalo sekä analyytikkomme Kimmo Koivurinne. Webinaari on tarkoitettu erityisesti nuoriso- ja opiskelijajärjestöjen päättäjille ja aktiiveille sekä työmarkkinajärjestöjen nuoriso- ja opiskelija-asiamiehille.

Nuorten työeläkekoulu on jo pitkään ollut osa koulutustoimintaamme, ja se on aikaisempina vuosina saanut osallistujilta kiitosta niin asiantuntevista puheenvuoroista kuin mielenkiintoisen tiedon tarjoamisesta.

Webinaarin tarkempi ohjelma on luettavissa tapahtumasivultamme, josta löytyy myös ilmoittautumisohjeet. Tervetuloa mukaan!