Siirry sisältöön

Tilinpäätöstietojen julkaisu vuodelta 2022 käynnistynyt

Kaikki neljä työeläkeyhtiötä ja Keva ovat julkaisseet loppuviikosta tilinpäätöstietojaan vuodelta 2022. Julkaistujen tietojen pohjalta olemme aloittaneet myös verkkosivuiltamme löytyvien, työeläkevakuuttajien sijoitusjakaumaa ja tuottoja kuvaavien taulukoiden päivittäisen.

Taulukoihin päivitetään vielä Valtion Eläkerahaston tiedot sen jälkeen, kun toimija on julkaissut tilinpäätöstietonsa. Tarkemmat tilinpäätöstiedot löytyvät kunkin työeläkevakuuttajan omilta verkkosivuilta.

Olemme päivittäneet myös sivuillamme olevan jäsentemme tulosjulkistusten kalenterin vuodelle 2023. Kalenterista löytyvät tiedossa olevat ajankohdat kunkin toimijan tulostietojen julkaisuajankohdista kuluvana vuonna. Päivitämme kalenteria sitä mukaa, kun ajankohdat tarkentuvat.