Siirry sisältöön

Työeläkevakuuttajien sijoitusjakauma ja tuotot maaliskuun 2023 lopussa – osavuositietojen julkaisu käynnistynyt

Työeläkevakuuttajat ovat alkaneet julkaista sijoitustoimintansa tulostietoja vuoden ensimmäiseltä neljännekseltä eli maaliskuun lopun tilanteesta. Julkaistujen tietojen pohjalta olemme aloittaneet myös omilla verkkosivuillamme olevien, työeläkevakuuttajien sijoitusjakaumaa ja tuottoja kuvaavien taulukoiden päivittämisen.

Taulukoihin kerätään kuuden suurimman työeläkesijoittajan tiedot eli neljän työeläkeyhtiön sekä Kevan ja Valtion Eläkerahaston tiedot. Tähän mennessä tietonsa ovat julkaisseet Elo, Veritas, Keva ja Valtion Eläkerahasto. Ilmarinen ja Varma julkaisevat omat tulostietonsa huomenna perjantaina, jonka jälkeen täydennämme taulukot lopuillakin tiedoilla.