Siirry sisältöön

Seinäjoen ja Porin YEL-tilaisuudet peruutettu, webinaariin ehtii vielä hyvin mukaan!

Peruutamme ensi viikolle suunnitellut Seinäjoen ja Porin Yrittäjien eläketurva -tilaisuudet, sillä kiinnostus on kohdistunut webinaariin. Toivotamme kaikki kyseisiin livetilaisuuksiin ilmoittautuneet mukaan linjoille 12.6. klo 17 alkaen!

Käymme webinaarissa läpi yrittäjän eläkelaki YEL:n uudistusta sekä lain hyötyjä yrittäjille. Järjestämme tilaisuuden yhdessä Suomen Yrittäjien ja työeläkevakuuttajien kanssa. Alueellisena yhteistyökumppanina toimii Uudenmaan Yrittäjät. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille yrittäjille riippumatta siitä, minkä työeläkevakuuttajan asiakkaita he ovat – tai vaikka heidän yrittäjätoimintansa olisi niin pientä, ettei se edellytä YEL-vakuutusta. Osallistuminen ei edellytä myöskään Suomen Yrittäjien jäsenyyttä.