Siirry sisältöön

Jyväskylän YEL-tilaisuus peruutettu

Touko-kesäkuussa järjestämämme Yrittäjien eläketurva -kiertueen herättämä kiinnostus on kohdistunut erityisesti webinaarina järjestettävään tilaisuuteen, jonka vuoksi peruutamme ensi keskiviikolle suunnitellun Jyväskylän tilaisuuden. Paikan päälle jo ilmoittautuneet ovat lämpimästi tervetulleita 12.6. järjestettävään webinaariin.

Webinaarissa käsittelemme yrittäjän eläkelaki YEL:n uudistusta sekä lain hyötyjä yrittäjälle. Järjestämme tilaisuuden yhteistyössä Suomen Yrittäjien, Uudenmaan yrittäjien ja työeläkevakuuttajien kanssa. Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu kaikille yrittäjille riippumatta siitä, minkä työeläkevakuuttajan asiakkaita he ovat tai onko heillä ylipäätään YEL-vakuutusta, jos yrittäjätoiminnan laajuus ei sitä edellytä. Tilaisuuteen osallistuminen ei edellytä myöskään Suomen Yrittäjien jäsenyyttä.