Siirry sisältöön

Työeläkevakuuttajien sijoitusjakauma ja tuotot kesäkuun 2023 lopussa – osavuositietojen julkaisu käynnistynyt

Työeläkevakuuttajien sijoitustoiminnan tulostietojen julkaisu vuoden toiselta neljännekseltä eli kesäkuun lopun tilanteesta on alkanut kuluneella viikolla. Tuloksestaan ovat kertoneet tähän mennessä Ilmarinen ja Varma.

Julkaistujen tietojen pohjalta olemme aloittaneet myös omilla verkkosivuillamme olevien, työeläkevakuuttajien sijoitusjakaumaa ja tuottoja kuvaavien taulukoiden päivittämisen.

Täydennämme taulukoita sitä mukaa, kun tulostietoja julkaistaan. Taulukoihin tulee sisältymään kuuden suurimman työeläkesijoittajan tiedot eli Ilmarisen ja Varman lisäksi myös Elon, Veritaksen, Kevan sekä Valtion eläkerahaston tiedot.

Tiedossamme olevat tulostietojen julkaisuajankohdat on koottu oheiseen kalenteriin.