Siirry sisältöön

Työeläkevakuuttajien sijoitusjakauma ja tuotot syyskuun 2023 lopussa – osavuositietojen julkaisu käynnistynyt

Työeläkevakuuttajien sijoitustoiminnan tulostietojen julkaisu vuoden kolmannelta neljännekseltä eli syyskuun lopun tilanteesta on alkanut kuluvalla viikolla. Tuloksestaan ovat kertoneet tähän mennessä työeläkeyhtiöt Elo ja Veritas sekä Valtion Eläkerahasto.

Julkaistujen tietojen pohjalta olemme aloittaneet myös omilla verkkosivuillamme olevien, työeläkevakuuttajien sijoitusjakaumaa ja tuottoja kuvaavien taulukoiden päivittämisen.

Täydennämme taulukoita sitä mukaa, kun tulostietoja julkaistaan. Taulukoihin tulee sisältymään kuuden suurimman työeläkesijoittajan tiedot eli Elon ja Veritaksen lisäksi myös Ilmarisen, Varman ja Kevan tiedot.

Tiedossamme olevat tulostietojen julkaisuajankohdat on koottu oheiseen kalenteriin.