Siirry sisältöön

Työeläkevakuuttajien sijoitusjakauma ja tuotot maaliskuun 2024 lopussa – osavuositietojen julkaisu käynnistynyt

Työeläkevakuuttajat ovat alkaneet julkaista sijoitustoimintansa tulostietoja vuoden ensimmäiseltä neljännekseltä eli maaliskuun lopun tilanteesta. Tuloksestaan ovat tänään kertoneet Elo sekä Valtion eläkerahasto.

Julkaistujen tietojen pohjalta olemme aloittaneet myös omilla verkkosivuillamme olevien, työeläkevakuuttajien sijoitusjakaumaa ja tuottoja kuvaavien taulukoiden päivittämisen.

Täydennämme taulukoita sitä mukaa, kun tulostietoja julkaistaan. Taulukoihin tulee sisältymään kuuden suurimman työeläkesijoittajan tiedot eli Elon ja Valtion eläkerahaston lisäksi myös Ilmarisen, Kevan, Varman ja Veritaksen tiedot.

Tiedossamme olevat tulostietojen julkaisuajankohdat on koottu oheiseen kalenteriin.