Siirry sisältöön

Risto Murto jatkaa Telan hallituksen puheenjohtajana

Työeläkevakuuttajat Tela ry:n hallituksen puheenjohtajaksi valittiin tänään toimitusjohtaja Risto Murto Keskinäisestä Työeläkevakuutusyhtiö Varmasta. Valinnan teki yhdistyksen vuosikokous. Murto jatkaa puheenjohtajana toista vuotta.

Vuosikokous valitsi Telan hallitukselle myös varapuheenjohtajat sekä hallituksen jäsenet erovuorossa olleiden tilalle. Kokoonpanoissa ei tapahtunut muutosta edelliseen vuoteen verrattuna, sillä erovuorossa olleet jäsenet valittiin tehtäviinsä uudelleen.

Hallituksen ensimmäisenä varapuheenjohtajana jatkaa toimitusjohtaja Carl Pettersson Keskinäisestä Työeläkevakuutusyhtiö Elosta. Toisena varapuheenjohtajana jatkaa toimitusjohtaja Jaakko Kiander Kevasta ja kolmantena varapuheenjohtajana toimitusjohtaja Hannu Hokka Apteekkien Eläkekassasta.

Telan hallituksen jäseninä jatkavat toimitusjohtaja Heli Backman Maatalousyrittäjien eläkelaitos Melasta, toimitusjohtaja Carl Haglund Veritas Eläkevakuutuksesta, toimitusjohtaja Jari Puhakka Merimieseläkekassasta, toimitusjohtaja Jouko Pölönen Keskinäisestä Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisesta, toimitusjohtaja Timo Toropainen Eläkesäätiöyhdistyksestä sekä kirkkoneuvos Juha Tuohimäki Kirkon eläkerahastosta.

Lisätietoja: