Siirry sisältöön

Nimitys Telassa: Päivi Marin visuaalisen viestinnän asiantuntijaksi

Teologian maisteri Päivi Marin (39) on nimitetty Työeläkevakuuttajat Telan visuaalisen viestinnän asiantuntijaksi.

Marin työskentelee tällä hetkellä viestinnän suunnittelijana Lastensuojelun Keskusliitossa, jossa hän on vastannut julkaisutuotannon koordinoinnista ja liiton visuaalisesta ilmeestä. Marin on työskennellyt niin julkaisu- ja painotoiminnan, kuvallisen viestinnän, tiedon visualisoinnin kuin markkinointi- ja kampanjaviestinnänkin parissa.

Aikaisemmin Marin on työskennellyt muun muassa kansalaistoiminnan ja viestinnän suunnittelijana Kaapatut Lapset ry:ssä.

Marinin tehtäviin Telassa kuuluvat visuaalisen viestinnän kehittäminen, tiedon visualisoinnin suunnittelu ja toteutus sekä erilaisten materiaalien graafinen suunnittelu eri kanaviin. Tehtävä on Telassa uusi. Marin aloittaa tehtävässään 11.5.2020.

Lisätietoja:

Viestintä- ja HR-johtaja
etunimi.sukunimi@tela.fi
040 554 6659