Siirry sisältöön

Työeläkeyhtiöiden vakuutussiirtojen tilasto vuodelta 2020 valmistunut

Työeläkevakuutusten neljäs eli viimeinen siirtokierros viime vuodelta päättyi vuodenvaihteessa. Työeläkeyhtiöiltä saamiemme tietojen pohjalta olemme koonneet vuotta 2020 koskevan yhtiökohtaisen vakuutussiirtojen tilaston Siirtoliiketilastot-sivullemme.

Työeläkevakuutuksen ottajat eli työnantajat ja yrittäjät voivat siirtää TyEL- ja YEL-vakuutuksensa työeläkeyhtiöstä toiseen sillä edellytyksellä, että työeläkevakuutus on ollut vähintään vuoden ajan samassa yhtiössä ennen siirtoa toiseen yhtiöön. Siirtoajankohtien määräpäivät ovat neljästi kalenterivuodessa: tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuun ensimmäisenä päivänä.

Siirtoliike vuonna 2020, vuoden 2020 aiempien vuosineljännesten tilastot sekä aikaisempien vuosien siirtoliikettä kuvaavat tilastot löytyvät kootusti Siirtoliiketilastot-sivultamme. Lisäksi sivulta löytyy siirtoliikkeen aikasarjat vuosilta 2002-2020.