Siirry sisältöön

Nimitys Telassa: Turkka Sinisalo yhteiskuntavaikuttamisen asiantuntijaksi

Turkka Sinisalo (30) on nimitetty Työeläkevakuuttajat Telan yhteiskuntavaikuttamisen asiantuntijaksi.

Sinisalo työskentelee tällä hetkellä Mielenterveyspoolin hankepäällikkönä vastaten hankkeen johtamisesta ja mielenterveysjärjestöjen vaikuttamis- ja antistigmatyön koordinoinnista. Sinisalo myös viimeistelee hallintotieteiden korkeakouluopintojaan.

Aikaisemmin Sinisalo on työskennellyt muun muassa Suomen ylioppilaskuntien liiton sosiaalipolitiikan asiantuntijana sekä Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunnan pääsihteerinä.

Sinisalon tehtäviin Telassa kuuluu muun muassa nuoriso- ja opiskelijajärjestöyhteistyön ylläpito sekä yhteiskunnallisen vaikuttamistyön suunnittelu ja kehittäminen. Sinisalo aloittaa tehtävässään 15.6.2021.

Lisätietoja:

Edunvalvontajohtaja
etunimi.sukunimi@tela.fi
050 386 3339