Siirry sisältöön

Haemme joukkoomme johtavaa lakiasiantuntijaa

Oletko kiinnostunut työskentelemään edunvalvontatyötä tekevässä järjestössä? Tarjolla on näköalapaikka alan kehittämiseen ja yhteiskunnalliseen asiantuntijavaikuttamiseen!

Vahvistamme osaamistamme ja haemme joukkoomme johtavaa lakiasiantuntijaa.

Tehtäviisi kuuluvat työeläkealan kansalliseen sekä EU-oikeudelliseen asemaan liittyvät kysymykset. Seuraat aktiivisesti työeläkealan toimintaympäristöön liittyvän lainsäädännön valmisteluprosesseja ja vastaat omalla vastuualueellasi toimialan kantojen valmistelusta sekä yhteyksistä viranomaisiin ja sidosryhmiin. Työskentelet edunvalvontajohtajan vetämässä tiimissä.

Olet kiinnostunut yhtiö- ja vakuutus- ja kilpailuasioista ja eduksi katsotaan kokemus työeläkevakuuttamisen parista. Sinulla on motivaatio työskennellä edunvalvontatyötä tekevässä järjestössä. Kykenet toimimaan oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, ja sinulla on aktiivinen työote sekä hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot.

Tarjoamme sinulle näköalapaikkaa alan kehittämiseen ja yhteiskunnalliseen asiantuntijavaikuttamiseen! Pääset työskentelemään viihtyisissä monitoimitiloissamme Helsingin ydinkeskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat

  • Telan edunvalvontajohtaja Nikolas Elomaa (puh 050 386 3339), varmimmin 3.2. klo 9–11, 4.2. klo 13–16 ja 8.2. klo 9–12 ja
  • Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen (puh 040 560 9585), varmimmin 2.2., 7.2. ja 9.2. klo 14–16 välisenä aikana.

Soittopyynnöt välittää Arespartnersilta Nina Kuusinen (puh 044 275 4654).

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen Arespartnersin hakulomakkeen kautta 13.2.2022 mennessä.