Siirry sisältöön

Kansan Eläkeradio tarjoaa eläketietoa kansanedustajaehdokkaalle

Eduskuntavaalit lähestyvät ja ehdokkaat valmistautuvat parhaillaan vaalikentille. Eläketeemat herättävät usein keskustelua ja kysymyksiä, joihin vastaamiseksi haluamme tarjota ehdokkaille taustatietoa. Kansan Eläkeradiomme tulee käsittelemään työeläkkeitä koskevia klassikkokysymyksiä niin verkossa julkaistavien audioklippien kuin ehdokkaille suunnattavien tietoiskutilaisuuksien muodossa.

Järjestämme ennen joulua eduskuntavaaliehdokkaille Kansan Eläkeradion ”suoria lähetyksiä”, joissa yhteiskuntavaikuttamisen päällikkömme Janne Pelkonen käy läpi keskeisiä eläketeemoja liittyen esimerkiksi pienituloisten eläkeläisten toimeentulon parantamiseen sekä työeläkkeiden rahoituksen kestävyyteen. Tilaisuuksissa vastataan myös ehdokkaiden esittämiin kysymyksiin.

Lisäksi tulemme loppuvuoden aikana julkaisemaan Kansan Eläkeradion audioklippejä, joissa käsitellään niin ikään yleisimpiä työeläkkeisiin liittyviä kysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat Telan asiantuntijat. Ensimmäinen Kansan Eläkeradion jakso on jo kuunneltavissa alla:

Olemme kansanedustajaehdokkaiden käytettävissä kaikkiin työeläkkeisiin liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme luotettavaa ja ajantasaista tietoa sekä perusteltuja näkemyksiä työeläkejärjestelmästä ja sen kehittämisestä.

Lisätietoja: