Siirry sisältöön

Haemme joukkoomme lakiasiainpäällikköä

Kehitämme toimintaamme ja haemme nyt joukkoomme osaavaa ja innostunutta lakiasiainpäällikköä.

Tehtäviisi kuuluvat työeläkealan kansalliseen sekä EU-oikeudelliseen asemaan liittyvät kysymykset. Seuraat aktiivisesti työeläkealaan liittyvän lainsäädännön valmistelua ja vastaat Telan sitä koskevien kantojen valmistelusta sekä yhteyksistä viranomaisiin ja sidosryhmiin. Työskentelet toimitusjohtajan esikunnassa ja raportoit työstäsi suoraan toimitusjohtajallemme.

Olet kiinnostunut yhtiö-, vakuutus- ja kilpailuasioista sekä lainsäädäntöön vaikuttamisesta. Sinulla on ratkaisukeskeinen työskentelytapa, kyky hahmottaa isoja asiakokonaisuuksia sekä vahva motivaatio työskennellä edunvalvontajärjestössä. Toimit oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, ja sinulla on aktiivinen työote sekä hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Katsomme eduksi kokemuksen työeläkevakuuttamisen ja etujärjestötyön parista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän ja osaamisesi kokoisen roolin. Saat meistä sparraavan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisesti. Tarjoamme sinulle organisaatiomme avaintehtävän toimialamme ja Telan toimintojen kehittämiseen sekä yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Tulet saamaan kilpailukykyiset edut, viihtyisän ja valoisan työympäristön Helsingin Kampissa sekä joustavan mahdollisuuden työn ja muun arjen yhteensovittamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat

  • Telan toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes, puh 0400 414303, varmimmin 27.12. klo 10–11 ja 29.12. klo 13–14
  • Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh 040 560 9585, varmimmin 2.1. ja 4.1. klo 9–11.

Soittopyynnöt välittää Arespartnersilta Nina Kuusinen, puh 044 275 4654.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen Arespartnersin hakulomakkeen kautta 9.1.2023 mennessä.

Kurkkaa myös, millaisen työpaikan ja -tehtävän Tela tarjoaa: