Siirry sisältöön

Haemme joukkoomme viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden johtajaa

Viestintäjohtajamme siirtyessä muihin tehtäviin, etsimme johtoryhmäämme jäsentä vastaamaan viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista. Tehtävässä raportoit toimitusjohtajalle ja johdettavanasi on poikkeuksellisen kyvykäs viestinnän ja yhteiskuntavaikuttamisen tiimi.

Tärkeimmät tehtäväsi ja vastuusi

Vastaat Telan ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, mediasuhteista, brändistä sekä yhteiskuntasuhteista. Osallistut Telan ison kuvan rakentamiseen ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen johtoryhmän jäsenenä ja toimitusjohtajan vahvana työparina

Osallistut vahvasti Telan uuden strategian mukaisen rytminvaihdoksen toteuttamiseen ja johtamiseen ja tuot sen myös näkyville ulospäin. Toimit Telan edustajana päättäjien suuntaan ja rakennat pitkäaikaisia luottamuksellisia suhteita tähän verkostoon. Johdat osaltasi Telan jäsenten kanssa tehtävää yhteistyötä sekä kehität Telan jäsenviestintää ja -yhteistyötä entistä aktiivisemmalle tasolle.

Toivomme sinulta

Omaat kyvyn ja halun olla aktiivisesti kanssakäymisessä Telan keskeisten sidosryhmien kanssa ja tehdä aktiivista vaikuttamistyötä. Sidosryhmiämme ovat erityisesti nykyiset ja tulevat poliittiset päättäjät, työmarkkinajärjestöt, media sekä ministeriöiden ylin johto ja asiantuntijat.

Toimit sparraavana, selkeän suunnan näyttävänä, esihenkilönä, joka edesauttaa asioiden aikaansaamista ja loppuun viemistä. Osaat, uskallat ja haluat tehdä myös itse käytännön ”hands-on” viestintää ja vaikuttamista.

Pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus yhteiskunnallisesta ja vaikuttajaviestinnästä, strategisesta viestinnästä sekä media- ja sidosryhmäsuhteista ovat tässä tehtävässä tärkeitä. Aiempi työskentely työmarkkinajärjestöissä, edunvalvonnan tai konsultoinnin johtotehtävissä auttaa ymmärtämään tehtävän laajuuden ja luonteen.

Toivomme sinulla olevan jo valmiita verkostoja päättäjiin, sekä hyvää näyttöä asiantuntijaorganisaation esihenkilötyöstä. Vahva tunneäly ja empatia ovat ehdottomasti tärkeitä ominaisuuksiasi. Viestintäjohtajan roolissa tarvitset luonnollisesti erittäin hyvän ja elävän suomen kielen taidon, muu kielitaito on plussaa.

Tarjoamme sinulle

Tiimisi on osaava, mukava ja yhteisöllinen asiantuntijatiimi, jossa kaikilla on halu olla mukana yhteiskunnallisessa päätöksenteossa kansalaisten hyväksi. Pääset tekemään pitkäjänteistä työtä todella merkittävien asioiden parissa ja rakentamaan suhteita valtakunnallisiin päättäjiin.

Tela on inhimillinen työnantaja, joka pitää oikeasti huolta ihmisistä. Telalla on kehittyvä ja muutoskykyinen organisaatio, jossa ideoille ja rohkeudelle on tilaa ja pääsee jättämään oman näkyvän kädenjälkesi.

Jätä hakemuksesi tehtävään Pro-Sourcen sivuilla olevan ilmoituksen yhteydestä löytyvän Hae tehtävää tästä -painikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Markku Kaijala
Senior Partner
Pro-Source Oy
markku.kaijala@prosource.fi
+358 400 507 313

Tule meille työkaveriksi!