Siirry sisältöön

Haemme joukkoomme määräaikaista yhteiskuntavaikuttamisen asiantuntijaa

Tavoitteenamme on olla ennakoiva ja vastuullinen työeläkealan vaikuttaja. Tehtävämme on huolehtia työeläkejärjestelmän perusperiaatteiden säilymisestä pitkälle tulevaisuuteen. Tule meille työskentelemään yhteiskunnallisesti merkittävien teemojen parissa ja jättämään kädenjälkesi vaikuttamistyöhömme!

Haemme nyt joukkoomme määräaikaiseen työsuhteeseen yhteiskuntavaikuttamisen asiantuntijaa.

Vastuullasi on ensisijaisesti nuoriso- ja opiskelijajärjestöyhteistyön kehittäminen ja ylläpitäminen. Työskentelet työkyky- ja kuntoutusasioiden parissa niin jäsentemme kuin sidosryhmiemme kanssa. Teet myös muuta sidosryhmätyötä ja rakennat yhteistyösuhteita yhdessä Telan johdon, yhteiskuntavaikuttamisen päällikön ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Suunnittelet ja kehität yhteiskunnallisen vaikuttamisen konsepteja, järjestät tilaisuuksia ja tapaamisia sekä koordinoit niiden valmistelua. Pääset mukaan vaikuttamistyön taustamateriaalien suunnitteluun ja toteuttamiseen ja teet myös tiiviisti yhteistyötä viestinnän kanssa.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin ja mielellään aiempaa kokemusta poliittisten toimijoiden tai opiskelija- ja nuorisojärjestöjen parista. Kokemus sosiaalipolitiikasta on eduksi. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (amk/korkeakoulu) tai olet opinnoissasi jo pitkällä. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä ruotsin kielen taitosi on tyydyttävällä tasolla.

Olet itseohjautuva ja aktiivinen, ja sinulla on ennakkoluuloton työote. Työssä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme esiintymisvalmiuksia ja -halukkuutta, koska niitä tarvitaan tehtävän hoitamisessa.

Tehtävä on määräaikainen 18.3.2024-1.11.2024. Määräaikaisuuden peruste on perhevapaan sijaisuus.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävän, jossa pääset ottamaan vastuuta ja vaikuttamaan nykyisiin toimintatapoihimme. Saat osaavan ja sparraavan työyhteisön tuen. Lisäksi tuemme työntekijöidemme osaamista sekä huolehdimme työn ja muun elämän tasapainosta.

Lisätietoja tehtävästä antavat

  • Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen (puh 040 560 9585), varmimmin tavoitettavissa pe 26.1. ja ti 30.1. klo 10–11 sekä ti 6.2. klo 15–16,
  • Telan viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Mikko Koskinen (puh 050 304 2007), varmimmin tavoitettavissa ke 31.1. ja pe 2.2. klo 11–12 sekä
  • Telan yhteiskuntavaikuttamisen asiantuntija Turkka Sinisalo (puh 044 493 1882), varmimmin tavoitettavissa pe 26.1 ja ma 29.1 klo 14–15 ja ma 5.2 klo 9-10.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen Arespartnersin hakulomakkeen kautta 9.2.2024 mennessä.