Siirry sisältöön

Työeläkoulujen kiertue pyörähtää jälleen käyntiin – ilmoittaudu mukaan!

Suuntaamme jälleen tulevan kevään ja syksyn aikana maakuuntiin alueellisten työeläkekoulujen merkeissä. Kiertue käsittää neljä samansisältöistä tilaisuutta niin keväällä kuin syksyllä. Järjestämme kiertueen yhdessä palkansaajakeskusjärjestöjen eli SAK:n, Akavan ja STTK:n kanssa.

Alueelliset työeläekoulut vuonna 2024.

Työeläkekouluissa keskitytään tällä kertaa seuraavaan eläkeuudistukseen, josta työmarkkinakeskusjärjestöt parhaillaan käyvät neuvotteluita. Mistä uudistuksessa on kyse, miten neuvotteluja käydään, ja mitä eläkeuudistus voi tarkoittaa palkansaajalle? Näitä kysymyksiä käymme läpi tulevissa koulutuksissamme.

Alueellisten työeläkekoulujen kohderyhmänä ovat maakunnissa toimivat ammattiliittojen luottamushenkilöt, toimihenkilöt ja hallinnon jäsenet sekä aktiivit ja jäsenet.

Ilmoittautuminen kevään työeläkekouluihin on nyt auki. Syksyn tilaisuuksien ilmoittautumiset avaamme myöhemmin keväällä, mutta paikkakunnat ja päivämäärät voi jo merkitä kalenteriin valmiiksi!