Siirry sisältöön

Alueellisten työeläkekoulujen kiertue jatkuu syksyllä – ilmoittaudu mukaan!

Keväällä käynnistynyt alueellisten työeläkekoulujen kiertue vuosimallia 2024 jatkuu syys-lokakuussa neljän paikkakunnan voimin. Luvassa on samansisältöiset tilaisuudet Rovaniemellä, Porissa, Helsingissä ja Mikkelissä. Järjestämme kiertueen yhteistyössä palkansaajakeskusjärjestöjen eli SAK:n, Akavan ja STTK:n kanssa.

Kuten keväällä, myös syksyn työeläkekouluissa keskitymme seuraavaan eläkeuudistukseen, josta työmarkkinakeskusjärjestöt parhaillaan neuvottelevat. Mistä uudistuksessa on kyse, miten neuvotteluja käydään, ja mitä eläkeuudistus voi tarkoittaa palkansaajalle? Näitä kysymyksiä käymme läpi tulevissa koulutuksissamme.

Alueellisten työeläkekoulujen kohderyhmänä ovat maakunnissa toimivat ammattiliittojen luottamushenkilöt, toimihenkilöt ja hallinnon jäsenet sekä aktiivit ja jäsenet.