Siirry sisältöön

Haemme joukkoomme media- ja markkinointiviestinnän asiantuntijaa

Tavoitteenamme on olla ennakoiva ja vastuullinen työeläkealan vaikuttaja. Tehtävämme on huolehtia työeläkejärjestelmän perusperiaatteiden säilymisestä pitkälle tulevaisuuteen. Tule meille työskentelemään yhteiskunnallisesti merkittävien teemojen parissa ja jättämään kädenjälkesi viestintäämme!

Haemme nyt joukkoomme määräaikaiseen työsuhteeseen media- ja markkinointiviestinnän asiantuntijaa.

Vastuullasi on ensisijaisesti toimia viestintäpäällikön työparina mediaviestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa. Sinulla on näkemystä organisaation mediasuhteiden kehittämisestä ja asiantuntijoiden media- ja somenäkyvyyden rakentamisesta vaikuttavalla tavalla. Tunnet yhteiskunnallisen viestinnän pelikenttää ja tiedät, miten vaikutetaan ajatteluun ja markkinoidaan ideoita. Sinulla on kykyä kiteyttää viestejä ja monimutkaisiakin yhteiskunnallisia teemoja ja hyödyntää markkinointiviestinnän keinoja yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa. Osaat analysoida viestintämme kohderyhmiä ja räätälöidä viestejämme analyysin pohjalta.

Vastuullasi on Telan ulkoista viestintää, kuten verkkosivujen ylläpito ja sisällöntuotantoa. Tehtävässä järjestät yhteistyössä viestintätiimin ja asiantuntijoiden kanssa julkisia ja taustatilaisuuksia sidosryhmillemme. Tuot näkemyksesi siihen, millainen tilaisuuskonsepti kulloinkin palvelee parhaiten tavoitteitamme.

Olet itseohjautuva ja aktiivinen, ja sinulla on ennakkoluuloton työote. Työssä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme viestintätyön erilaisten teknisten järjestelmien, kuten verkkosivujen tai CRM-järjestelmien osaamista. Käytössämme on muun muassa WordPress.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (amk/yliopisto) tai olet opinnoissasi jo pitkällä. Työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja englannin kielellä ja myös ruotsin kielen taitosi on tyydyttävällä tasolla.

Arvostamme aiempaa kokemusta järjestö-, työmarkkina- tai yhteiskunnallisesta viestinnästä. Myös aiempi kokemus organisaatioiden mediatyöstä tai toimittajatyöstä katsotaan eduksi. Tehtävänkuvaa räätälöidään kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Tehtävä on määräaikainen 1.9.2024-30.9.2025. Määräaikaisuuden peruste on perhevapaan sijaisuus. Työn aloitus voi olla aiemminkin.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävän, jossa pääset ottamaan vastuuta ja vaikuttamaan nykyisiin toimintatapoihimme. Saat osaavan ja sparraavan työyhteisön tuen. Lisäksi tuemme työntekijöidemme osaamista sekä huolehdimme työn ja muun elämän tasapainosta.

Viestintä ja vaikuttaminen ovat työmme ydintä työeläkealan etujärjestönä ja keskeinen osa kaikkien telalaisten työtä. Tavoitteemme on vahvistaa työeläkejärjestelmää koskevaa ymmärrystä ja luottamusta yhteiskunnassa. Olemme rohkeasti oikeudenmukaisen työeläkejärjestelmän puolella ja herättelemme ydinkohderyhmiämme alan tärkeistä teemoista. Tarjoamme luotettavaa tietoa päätöksenteon tueksi ja näymme rakentavana ja aktiivisena keskustelijana julkisuudessa.

Toimistomme sijaitsee viihtyisissä monitoimitiloissa Helsingin Kampissa. Työ edellyttää aktiivista läsnäoloa toimistollamme.

Lisätietoja tehtävästä antavat

  • Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh 040 560 9585, varmimmin tavoitettavissa pe 28.6., pe 5.7. ja ke 17.7 klo 9–11,
  • Telan viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Mikko Koskinen, puh 050 304 2007, varmimmin tavoitettavissa ke 19.6. klo 12–14 sekä
  • viestintäpäällikkö Jenni Heino, puh 040 170 4656, varmimmin tavoitettavissa ma 24.6. klo 9–11 ja to 27.6. klo 12–14.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen Arespartnersin hakulomakkeen kautta sunnuntaihin 28.7.2024 mennessä.

Telalaiset yhteiskuvassa.