Siirry sisältöön

Työeläkeyhtiöiden vakuutussiirtojen tilasto 2/2024 valmistunut

Työeläkevakuutusten toinen siirtokierros kuluvalta vuodelta päättyi heinäkuun alussa. Olemme koonneet tiedot siirtyneiden TyEL- ja YEL-vakuutusten lukumäärästä sekä siirtoliikkeen euromääräisestä palkkasummasta (TyEL) ja työtulosta (YEL) Työeläkeyhtiöiden välinen siirtoliike -sivullemme.

Työeläkevakuutusten ottajat eli työnantajat ja yrittäjät voivat siirtää TyEL- tai YEL-vakuutuksensa työeläkeyhtiöstä toiseen sillä edellytyksellä, että vakuutus on ennen siirtoa ollut voimassa vähintään vuoden ajan samassa yhtiössä. Siirtoajankohtien määräpäivät ovat neljästi kalenterivuodessa: tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuun ensimmäisenä päivänä.

Tarkempia tietoja siirtoliikkeen osuuksista sekä aikaisemmat tilastot löytyvät Työeläkeyhtiöiden välinen siirtoliike -sivultamme.