Siirry sisältöön

Koulutukset ja tapahtumat

Järjestämme vuosittain erilaisia tapahtumia ja koulutuksia, jotka löytyvät kootusti tältä sivulta. Tulevien tilaisuuksien lisäksi sivulta löytyy tieto myös viime aikojen menneistä tapahtumista ja koulutuksista, joiden esitysaineistoihin voi palata tilaisuuden sivun kautta.

Tulevat tapahtumat

Ei tiedossa olevia tapahtumia.

Menneet tapahtumat

Tervetuloa paratiisiin!

Järjestimme torstaina 28.10. klo 9.00–10.15 talouteen ja eläkkeisiin liittyvän keskustelutilaisuuden, jossa hypättiin tutkimaan positiivisia tulevaisuuskuvia. Entä jos Suomi ja eläkejärjestelmä kukoistavatkin vuonna 2030?

Eläkeareena 2021

Väestön ikääntyminen on tulevaisuushaaste, joka on jo todellisuutta. Kuinka turvaamme tulevaisuuden työeläkkeet, kun yhä useampi on eläkkeellä ja yhä harvempi töissä?

Hallinnon koulutus

Tarjoamme työeläkevakuuttajien hallinnon jäsenille työeläkejärjestelmään ja sen toimintaan perehdyttävää koulutusta. Koulutukset on tarkoitettu työeläkevakuuttajien hallitusten ja hallintoneuvostojen jäsenille.

Eläkeläisjärjestöjen webinaari

Eläkeläisjärjestöjen jäsenille suunnatun webinaarin aiheina ovat eläkkeiden rahoituksen kestävyys, suomalaisten luottamus eläkejärjestelmään, Eläkkeeltä töihin -hankkeen esittely sekä muut ajankohtaiset asiat.

Nuorten työeläkekoulu

Nuorten työeläkekoulun tarkoituksena on perehdyttää nuoria päättäjiä ja vaikuttajia työeläkejärjestelmään sekä sen toimintaan. Eläkeasiat koskettavat myös nuoria, sillä jo 17-vuotias työntekijä osallistuu työeläkemaksujen maksamiseen ja hänelle kertyy myös omaa, tulevaa työeläkettä.

Ajankohtaista aiheesta

Muttia matkassa

Telan Tervetuloa paratiisiin -keskustelu ei saanut täysin peruttua kriisejä, jotka leijuvat aina keskustelussa hyvinvointivaltion tulevaisuudesta. Löytyi kuitenkin iso joukko positiivisia…