Siirry sisältöön

Työeläkeyhtiöiden vakuutussiirtojen tilasto vuodelta 2019 valmistunut

Työeläkevakuutusten neljäs siirtokierros vuodelta 2019 päättyi vuodenvaihteessa. Työeläkeyhtiöiltä saamiemme tietojen pohjalta olemme koonneet koko vuotta 2019 koskevan yhtiökohtaisen vakuutussiirtojen tilaston Siirtoliiketilastot-sivullemme.

Työeläkevakuutuksen ottajat eli työnantajat ja yrittäjät voivat siirtää TyEL- ja YEL-vakuutuksensa työeläkeyhtiöstä toiseen sillä edellytyksellä, että työeläkevakuutus on ollut vähintään vuoden ajan samassa yhtiössä ennen siirtoa toiseen yhtiöön. Siirtoajankohtien määräpäivät ovat neljästi kalenterivuodessa: tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuun ensimmäisenä päivänä.

Siirtoliike vuonna 2019, vuoden 2019 aiempien kvartaalien tilastot sekä aikaisempien vuosien siirtoliikettä kuvaavat tilastot löytyvät kootusti Siirtoliiketilastot-sivultamme. Lisäksi sivulta löytyy siirtoliikkeen aikasarjat vuosilta 2002-2019.