Siirry sisältöön

Nimitys Telassa: Riku Siivonen viestinnän asiantuntijaksi

Riku Siivonen (45) on nimitetty Työeläkevakuuttajat Telan viestinnän asiantuntijaksi.

Siivosella on yli 20 vuoden kokemus johtavista suomalaisista medioista toimittajana ja käsikirjoittajana. Lisäksi hän on konsultoinut viestinnällisissä kysymyksissä muun muassa ministeriöitä, Sitraa ja Demos Helsinkiä. Siivonen on yksi tutkivan journalismin verkkojulkaisu Long Playn perustajista, ja hän on toiminut myös Helsingin Diakonissalaitoksen Viesti-lehden päätoimittajana.

Siivosen tehtäviin Telassa kuuluvat muun muassa sisällöntuotanto ja tapahtumatuotantoon osallistuminen. Tehtävä on määrä- ja osa-aikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Siivonen aloitti Telassa 1.9.2022.

Lisätietoja:

Viestintä- ja HR-johtaja
etunimi.sukunimi@tela.fi
040 554 6659