Siirry sisältöön

Nimitys Telassa: Riku Siivonen tuottajaksi

Riku Siivonen (46) on nimitetty Työeläkevakuuttajat Telan tuottajaksi 1.1.2024 alkaen.

Siivosella on takanaan yli 20 vuoden kokemus suomalaisista medioista toimittajana ja käsikirjoittajana: lehtikirjoittamisen lisäksi hän on kehittänyt tv-konsepteja sekä tuottanut ja käsikirjoittanut keskusteluohjelmia. Siivonen on yksi tutkivan journalismin verkkomedia Long Playn perustajista. Lisäksi hän on konsultoinut viestinnällisissä kysymyksissä julkisen sektorin organisaatioita sekä esimerkiksi Sitraa ja Demos Helsinkiä.

Tuottajan tehtävä on Telassa uusi, ja sen perustaminen on osa Telan keväällä 2023 hyväksytyn strategian toimeenpanoa. Strategian ytimessä ovat Telan toiminnan näkemyksellisyyden ja vaikuttavuuden vahvistaminen sekä viestinnän herättelevyyden lisääminen ja varmistaminen.

Siivosen vastuulle tulee Telan viestinnän ja vaikuttamisen sisältökonseptien rakentaminen, ylläpito ja kehittäminen sekä strategian toimeenpanoa tukevien uusien sisältökonseptien kehittäminen. Siivonen vastaa myös Telan video- ja audiotuotannosta (tuottaminen, ohjaaminen, käsikirjoittaminen ja editointi) sekä tilaisuuksiin liittyvästä konseptoinnista ja käsikirjoittamisesta. Siivonen osallistuu myös Telan vaikuttamistyön materiaalien tuottamiseen sekä sosiaalisen median kanavien sisällöntuotantoon ja sen kehittämiseen.

Tuottajan tehtävä sijoittuu osaksi viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden yksikköä.

Siivonen siirtyy tuottajan tehtävään määräaikaisesta viestinnän asiantuntijan tehtävästä, jota hän on hoitanut Telassa syyskuusta 2022 lähtien.

Lisätietoja: