Siirry sisältöön

Nimitys Telassa: Eemeli Rajala yhteiskuntavaikuttamisen asiantuntijaksi

Tradenomi (AMK) Eemeli Rajala (29) on nimitetty Työeläkevakuuttajat Telan yhteiskuntavaikuttamisen asiantuntijaksi.

Rajala työskentelee tällä hetkellä Suomen Opiskelija-Allianssi OSKU ry:n pääsihteerinä. Hänen päätehtävinään on ammatillisten opiskelijoiden edunvalvonta ja vaikuttaminen, talous ja hallinto sekä esihenkilötehtävät. Lisäksi Rajala opiskelee parhaillaan tradenomi (YAMK) tutkintoa.

Aikaisemmin Rajala on työskennellyt muun muassa Tradenomien nuoriso- ja opiskelija-asiantuntijana.

Rajalan tehtäviin Telassa kuuluu erityisesti nuoriso- ja opiskelijajärjestöyhteistyö sekä työkyky- ja kuntoutusasioihin liittyvä valmistelu. Yhteiskunnallisen vaikuttamistyön suunnittelu ja kehittäminen kuuluu Rajalan tehtäviin osana vaikuttamistyön tiimiä. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Rajala aloittaa tehtävässään 1.4.2024.

– Olen todella tyytyväinen, että saimme valtakunnallisen opiskelija- ja nuorisotoiminnan osaajan Telaan vahvistamaan vaikuttamistyötämme nuorten sukupolvien parissa. Eemelin analyyttisyys ja nopea omaksumiskyky ovat hänen valttejaan, sanoo Telan viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Mikko Koskinen.

– Suomalaisen työeläkejärjestelmän eteen tehtävä työ on erittäin merkityksellistä, ja nopeasti muuttuvassa maailmassa on tärkeä varmistaa näin kriittisen järjestelmän toimivuus ja tulevaisuus. Olen iloinen, että pääsen omalla työlläni vaikuttamaan tähän järjestelmään ja sen vakauteen. Kokemukseni vaikuttamisen parissa mahdollistaa tässä onnistumisen ja mielelläni syvennyn tähän maailmaan entistä enemmän, Eemeli Rajala toteaa.

Lisätietoja: