Siirry sisältöön

Tela työnantajana

Telan perustehtävä on työeläkejärjestelmän vahvistaminen ja alan yleiseen toimintaympäristöön vaikuttaminen. Palveluksessamme on vajaa 20 eri alojen asiantuntijaa, joista kukin työskentelee oman vastuualueensa parissa. Tarvitsemme vahvistusta joukkoomme aina silloin, kun työntekijöitämme siirtyy uusiin haasteisiin tai jää tilapäisesti pois työstään esimerkiksi perhevapaan vuoksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme työntekijöillemme näköalapaikan alan kehittämiseen ja yhteiskunnalliseen asiantuntijavaikuttamiseen. Tehtävämme ovat monipuolisia ja tekijöittemme mahdollisuudet vaikuttaa oman työnsä sisältöihin ovat suuret.

Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn, jossa pääsee ottamaan vastuuta sekä vaikuttamaan koko työyhteisön toimintatapoihin. Työyhteisössämme sparraamme ja tuemme toinen toisianne. Henkilöstömme järjestää työyhteisöllemme myös yhteisiä työajan ulkopuolisia tilaisuuksia vapaammalle yhdessäololle.

Työskentelemme viihtyisissä monitoimitiloissa Helsingin ydinkeskustassa. Toimistotyön lisäksi myös etätyöstä on mahdollista sopia joustavasti.

Tuemme työntekijöidemme osaamisen kehittymistä ja olemme perheystävällinen työpaikka. Huolehdimme työntekijöidemme työn ja muun elämän tasapainosta.

Mitä odotamme?

Koska meillä tehtävät työt ovat keskenään hyvin erilaisia, vaihtelevat odotuksemme työntekijää kohtaan tehtävästä riippuen. Tehtävämme edellyttävät muun muassa juridista, matemaattista tai taloudellista osaamista.

Odotamme työntekijöiltämme myös kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä itseohjautuvuutta ja aktiivista työotetta.

Avoimet työpaikat

Ei avoinna olevia työpaikkoja tällä hetkellä.

Ajankohtaista toiminnassamme

Esittelyssä Mikko Mäkinen

Toimistomme asiantuntijakaarti sai maaliskuun alussa uuden vahvistuksen, kun Mikko Mäkinen aloitti pääekonomistinamme. Mikon vastuulla ovat erityisesti eläkejärjestelmän talouteen ja kestävyyteen…

Tutustu toimintaamme vuodelta 2022

Katsaus viime vuoden toimintaamme on nyt julkaistu verkkosivuillamme. Vuoteen sisältyi koronan aiheuttaman tauon jälkeen jälleen kasvokkaisia kohtaamisia niin työpaikalla kuin…